Prelucrari metale prin aschiere

 

Aceasta operatiune consta in principal in indepartarea adaosului de prelucrare de pe produsele semifabricate, din metal - dupa cum ii spune si denumirea, aceasta inlaturare se realizeaza prin utilizarea uneltelor aschietoare. Fie ca provin din matritare, laminare, turnare sau forjoare, piesele de metal (semifabricatele) pot sa fie trecute cu succes prin aceasta prelucrare.

 

Astfel, se poate ajunge la forma, dimensiunea si calitatea dorita - prin eliminarea surplusului de material, sub forma de aschii.

Prelucrarea prin aschiere este o solutie ideala pentru mai multe ramuri ale industriei - cea a productiei de piese pentru diferite masini, aparate sau utilaje; de piese electrice; de piese termice s.a.

 

RomflexProd utilizeaza unele dintre cele mai moderne tehnologii de prelucrare prin aschiere (CNC), operate de echipe de specialisti. Firma detine 4 strunguri cu comanda numerica si 2 centre de prelucrare cu comanda numerica, de inalta precizie, precum si utilaje conventionale de prelucrare a metalului (fierastraie, masini de gaurit, strunguri, freze).

 

Un procent insemnat din piesele prelucrate de noi sunt parte integranta a articulatiilor sferice la trenuri si utilaje grele, asadar se impune un nivel foarte ridicat de calitate.

 

Click pe imagine pentru a mări:

 

prelucrari-metal-prin-aschiere-1

 prelucrari-metale-aschiere-cnc-3prelucrare-metale-prin-aschiere-2prelucrari-metale-cncprelucrari-de-metale-la-cnc

 

piese-metal-prelucrate-prin-aschiere

 

 

 

piese-prelucrate-cncpiese-metal-prelucrate-prin-cnc-2piese-metal-prin-aschiere


 • ROMFLEXPROD SRL
  Str. Caramizilor nr.55 cod. 435100
  Maramures, BAIA SPRIE, ROMANIA
 • Phone
  +40262 211 861 +40722 207 106
 • E-Mail
  office@romflexprod.com